Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

MELBURN BAŞKONSOLOSLUĞU'NDAN PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN DUYURU

Hashtag

Sözleşmeli Destek Personeli (Şoför) Alımına İlişkin Duyuru, 13 Temmuz 2018

2-12 Ocak 2018 tarihleri arasında Bakanlığa yapılan Sözleşmeli Destek Personeli (Şoför) başvurularına istinaden yapılan değerlendirme sonucunda 22 Ocak 2018 tarihinde ilan edilen listede yer alan asil ve yedek adaylardan, söz konusu ilanda belirtilen şekilde Bakanlığımıza başvuranlar arasından sözleşme imzalamaya hak kazananların başkonsolosluğu'nda yer almaktadır.

Listede adı bulunan adayların, 15 gün içerisinde (en geç 27 Temmuz mesai bitimine kadar) Bakanlığımız Personel Dairesi Başkanlığı’na (C Blok 423 no’lu oda) 6 adet fotoğraf (resmi giyimli), güncel adli sicil kaydı ve askerlik belgesi ile birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir. Belirtilen süre içerisinde başvuru işlemlerini tamamlamayan adaylar haklarını kaybedeceklerdir.

*22 Ocak 2018 tarihli duyuruda yedek aday olarak yer alanlar, tam teşekküllü bir devlet hastanesinden alınacak “ Her türlü iklimde görev yapabilir” kayıtlı sağlık kurulu raporunu ibraz etmeleri halinde sözleşme imzalamaya hak kazanabileceklerdir.

. Towntalk
remove_red_eye397

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur