Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

SAHİBİNDEN DEVREN SATILIK CAFE

Hashtag

Kiev merkezde hem iç mekani hem terasi olan kafeyi iș değişikliğinden devrediyoruz. Kafe şuan aktif olarak çalışmakta ve hazir musterisi bulunmaktadir. Devir alan kişi hiç bir ekstraya gerek kalmadan hemen iş yapabilecektir. Tabiki biraz daha yatirimla çok daha fazla gelistirilebilir.

Kafenin iç kısmında oturma yeri, içecek hazirlama ve servis bari, mutfak bölümü, küçük bir depo ve tuvalet vardir. Kafenin terasinda şuanda az sayida olan masa sandalye sayisi artirilabilir. Icerde bar dahil 13 kişilik oturma yeri vardir.

Mutfağında yemek, tost, çay, sandwich, tatli yapmak için gerekli tüm ekipman vardir.

Kafenin toplam iç alani 45 m²dir. Alanından dolayı ve içinde tuvalet ve lavabo. olduğundan dolayi, alkol ruhsati da almaya musaittir.

Kafede 2 adet buzdolabi, bir büyük ekran akilli televizyon (Türkçe kanallar izlenebilmektedir), bir mini vitrinli. buzdolabi, tost makinasi, iki adet ocak, 20 kişilik masa sandalye, çoğu turkiyeden alinma kaliteli mutfak malzemeleri, havalandirma sistemi ve daha bir sürü şey vardir. Bütün malzemeler olduğu gibi kafenin fiyatina dahildir.

Kafenin internet sitesi, Twitter, İnstagram, Facebook sayfaları aktiftir ve bunlar da devredilecektir. Markalaşmaya uygun bir dizayna ve formata uygun bir yerdir.

Ciddi alicilar daha fazla bilgi için arayabilir veya mesaj atabilirsiniz.

İletişim : Akbash Akbash

+380734008305

WhatsApp ve viber ; +380734008305

https://www.facebook.com/helanehi

. Marketplace
chat_bubble_outline1
remove_red_eye2848

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Fiayt nedir ne kadara devretmeyi duaunuyorsunuz?