Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

UKRAYNA'DAN TÜRKİYE'YE ARABA NASIL GETİRİLİR ?

Hashtag

-Türk vatandaşları Ukrayna’da araba alabilir mi ?

Avrupa ve Ukrayna’da Türk vatandaşlarının araba almak için herhangi bir engelleri yok. Ülkeye yaptıkları ticari ya da turistik gezilerde vatandaşlarımız araç satın alabilirler. Bunun için tek yapmaları gereken şey ülkede bir vergi kimlik numarası çıkartılması. Ülkede Ukrayna plakalı araçların yanı sıra, Litvanya, Almanya, Polonya, Gürcistan plakalı araçlarda oldukça yaygın. Dilerseniz Ukrayna plakalı, dilerseniz Avrupa Birliği ülkeleri plakalı araçlar satın alabilirsiniz. Fiyatlar konusunda örnek vermek gerekirse, ülkemizde 100.000 TL olan bir araç Ukrayna plakalı olması durumunda 45.000 TL. Aynı araç Polonya, Almanya plakalı olursa 15.000 TL gibi rakamlara satın alınabilinir. Fiyatların oranlarını örnek olarak verildiği için tam detaylı fiyatları internet siteleri üzerinden araştırabilirsiniz.

-Ukrayna plakalı aracımla Türkiye’ye gelebilir miyim?

Şimdi diyelim ki,Ukrayna plakalı ya da Avrupa birliği plakalı aracınızı Ukrayna’da satın aldınız ve Türkiye’ye gelmek istiyorsunuz. Bunun için önünüzde bazı engeller bulunmaktadır. Ukrayna’da oturum ya da çalışma izniniz yoksa Türkiye’ye araç ile girişinize izin vermezler. Avrupa’dan ya da Ukrayna’dan araç getirmek için yabancı bir ülkede vatandaşlık, oturum ya da çalışma izniniz olması gerekmektedir. Bunların dışında o ülkede iş yeriniz varsa da aracınızı şirket üzerine kayıt ettirebilirsiniz. Tabi burada prosedürleri aşmak için hem Rusça dili biliyor olmanız hem de en az 1 ay gibi bir vaktiniz olması gerek. Ya da aracı firmalara yüksek rakamlarda komisyonlar ödemeniz gerekmektedir. Bu da neredeyse aracın fiyatına denk gelmektedir.

UKRAYNA'DAN TÜRKİYE'YEARABA NASIL GETİRİLİR?

Birçok kişinin isteği Avrupa’dan araba getirmek konusunda sizlere yardımcı olabiliriz. Dilerseniz Ukrayna plakalı, dilerseniz tüm Avrupa Birliği üyesi ülkelerin arabalarını Türkiye’ye getirebiliriz. Tabi kanunların el verdiği 2 yıl Türkiye’de binmeniz kaydıyla. Peki diyelim ki Avrupa’dan size ucuz araba getirdik ve 2 sene Türkiye’de bindiniz, daha sonra ne yapacaksınız? Burada yine danışmanlarımız devreye girmektedir. 2 senenin bitmesine 3 ay kala sizinle iletişime geçiyor, aracınızı değeri düşmeden ve kaybınız olmadan sizden alıyoruz. Ardından yeni bir aracı Türkiye’ye getirmek üzere sizlere hazırlıyoruz. Özellikle lüks sınıf araçları oldukça uygun fiyatlara alarak, Türkiye’de yasal olarak binebilirsiniz.

Avrupa ülkelerinden Ukrayna üzerinden Türkiye’ye Avrupa plakalı ucuz araba getirmek için +38 073 403 89 82 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. Whatsapp ve Viber üzerinden de bizlere yazarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak : Ukraynadan.net

. Towntalk
chat_bubble_outline1
remove_red_eye10684

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

İnşallah dolandirilmayiz umarım

Audi A4 kaç para 2018 model