Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

UKRAYNA'DA DİŞ HEKİMLİĞİ EĞİTİMİ

Hashtag

Herhangi bir sınava girmeden Diş Hekimliği bölümünde okumak isteyenler artık Ukrayna Kiev – Harkov – Odessa’daki yükseköğretim kurumları sayesinde bu hayallerine kolayca kavuşabiliyorlar. Öğrencilere sınavsız eğitim veren okullarda Diş Hekimliği’ne yönelik hem teorik bilgiler en bilimsel ve modern şekilde veriliyor, hem de gençlerin eğitimlerini pratiğe dökebilmeleri için sayısız olanak sunuluyor.

Teknolojik laboratuvarlar, en yeni teknoloji ile donatılmış merkezler sayesinde Diş Hekimliği okumak artık sadece bir keyiften ibaret. Ortalama 2500 Dolar ile 6000 Dolar arasında değişen harç bedelleri öğrencilerin yurt dışında okuma hayallerine katkıda bulunuyor. Sadece lise diploması veya dengi okul diploması olan öğrenciler dahi herhangi bir sınava girmeden yıllardır hayalini kurdukları mesleğin eğitimini almaya başlıyorlar.

Her yıl belli dönemlerde başvuru yapılan okullarda Türk öğrenciler için de kontenjan bulunuyor. Bu sayede gençler sınava girmekten kurtuluyor ve herhangi bir taban puan almadan da yurt dışında okumanın tadını çıkarıyorlar.

YÖK tarafından tanınan diplomalar sayesinde Diş Hekimliği bölümünden mezun olan öğrenciler Türkiye’de en iyi şartlarda iş bulabiliyor veya kendi muayenehanelerini açacak denli donanıma sahip oluyorlar. Her türlü başvuru evrak ve kabul işlemlerini yapan Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile görüşerek siz de sadece lise diplomanızla bu bölümlerde okuyabilirsiniz. 25 yaşınızı doldurmadıysanız ve sağlık raporunuz da varsa kayıt için sadece Eurostar yetkilileri ile görüşerek hemen hayallerinize kavuşmak için bir adım atabilirsiniz.

Odessa Tıp Üniversitesi

Odessa Uluslararası Humaniter Üniversitesi

Donetsk Ulusal Tıp Üniversitesi

Kiev Tıp Üniversitesi

Liviv Tıp Üniversitesi

Dinipropetrousk Tıp Üniversitesi

İvana Frankivsk Tıp Üniversitesi

Vinitsa Tıp Üniversitesi

Poltova Tıp Ve Diş Hekimliği Akademisi

Kaynak : eurostaryurtdisiegitim

. Towntalk
remove_red_eye299

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur