Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TÜRK ŞİRKETİNDEN UKRAYNA'YA 32 MV'LİK RES KURULUYOR !!!

Hashtag

Profile image

Derya

Odessa Oblastı

Ukrayna’ın Odessa Bölgesi'nde 32,4 MW'lık bir Ovid 1 Rüzgar Santrali’nin kurulum çalışmalarına başlandı. Santrali Türk inşaat şirketi Güriş İnşaat kuruyor.

Ukrayna Rüzgar Enerjisi Birliği (UWEA), Odessa Bölgesi'nde 32,4 MW'lık Ovid 1 Rüzgar Santrali’nin kurulum çalışmalarının başladığını açıkladı. Açıklamaya göre, Tesis Güriş İnşaat ve Mühendislik tarafından Güney Ukrayna bölgesinde planlanan daha büyük bir projenin ilk aşaması olacak. Projenin ikinci aşaması izin sürecinde bulunuyor. İkinci safhanın tamamlanması ile kurulu güç 50,4 MW'ye ulaşacak. Rüzgar santralinin bu yılın sonbahar aylarında işletmeye alınması planlanıyor.

Santralde ilk üç türbin Temmuz ayı sonlarında kuruldu ve American teknoloji şirketi GE’nin 3.6 MW’lık 131 tipi rüzgar türbinleri kullanıldı.

Açıklamada santralin Türk Güriş Grup şirketlerinden Güriş İnşaat ve Mühendislik A. Ş.’nin santralin inşaa çalışmalarını yürüttüğü kaydedildi.

KAYNAK : Enerji Günlüğü

. Towntalk
remove_red_eye281

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur