Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

UKRAYNA'DA MİMARLIK EĞİTİMİ

Hashtag

Profile image

Derya

Odessa Oblastı

Ukrayna’da Mimarlık

Gelişen yüzyılda en çok ihtiyaç duyulan mesleklerin başında Mimarlık gelmektedir. Hayatın her alanında var olan bu meslek gençler içinde çok popülerdir. İyi paralar kazanabilmek, saygın bir mesleğe sahip olabilmek için sınavlara girip Mimarlık okumak isteyenlerin sayısı her geçen gün çığ gibi artış göstermektedir. Yabancı öğrencilerle kaynaşabileceğiniz, çağı yakalamış, modern bir eğitim alacağınız Ukrayna’da Mimarlık okumak sizin için pek çok ayrıcalığı yakalamak anasına gelecektir.

Ekonomik hayat koşullarının var olduğu ülkede Mimarlık Bölümlerinde okumak için 2000 ile 6000 Dolar arasında değişen harç bedelleri yeterli olacaktır. Her türlü sosyal haktan faydalanabileceğiniz okulların teknik imkanları da eğitiminizi Avrupa standartlarına taşıyacaktır. Bilimsel verilerin ışığında, dünya ile entegre olmuş şekilde bir eğitim almak istiyorsanız siz de sınavsız Mimarlık bölümüne girebilirsiniz.

Lise mezunu olmanız veya dengi bir okuldan diploma almış olmanız Mimarlık bölümüne girmeniz için son derece yeterlidir. Haziran ayında başlayan başvurular yoğun talepten ötürü hemen dolmakta olduğu için gençlerimiz bu bölüme başvuru tarihlerini geçirmemeleri gerekmektedir.

Bologna Eğitim Kriterleri’ne uygun dersler verilen okulların bulunduğu şehirlerde sosyal hayat oldukça canlıdır. Rusça eğitim verilen okullarda aynı zamanda İngilizce dil bilginizi de geliştirebilirsiniz. Mezun olunması halinde ülkemizde de geçerliliği olan, Avrupa’nın en saygın belgeleri arasında gösterilen Europass Mavi diploma sahibi olursunuz.

Odessa Mühendislik Ve Mimarlık Akademisi

Zaporizhzhya Mühendislik Akademisi

Kiev Havacılık Üniversitesi

Harkov Ulusal İnşaat Mimarlık Üniversitesi

Kaynak : eurostaryurtdisiegitim

. Towntalk
remove_red_eye345

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur