Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

UKRAYNA'DA ELEKTRİK VE BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİMİ

Hashtag

~Ukrayna’da Elektrik Mühendisliği

Rusça eğitim veren okullar arasında bulunan Ukrayna’da Elektrik Mühendisliği bölümleri sayesinde rüyalarınız gerçek olabilir. Hem yabancı dil öğrenebileceğiniz, hem Avrupa’da okumanın verdiği heyecanı sonuna kadar yaşayabileceğiniz bu şans artık ayağınıza geliyor. Hazırlık sınıfları bulunan okula kayıt yaptırmak isteyen gençler herhangi bir sınava girmiyorlar. Sadece lise veya dengi bir okul mezuniyet belgesi yeterli oluyor. Bir de taban puan uygulaması olmadığı için öğrencilerimiz rahat bir nefes alabiliyorlar.

25 yaşın altındaki her Türk genci bu şartlara uygun olması halinde çok uygun harç bedelleri okuyarak Elektrik Mühendisliği alanında en bilimsel eğitimleri almaya hak kanıyor. Eurostar Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ile yapılan başvuru ve kayıt işlemleri sorunsuz şekilde sürdüğü için eğitime konforlu bir başlangıç yapılıyor. Hem uygun harç bedelleri, hem de yaşam koşullarının kolaylığı sayesinde öğrenciliğin tadını çıkarabileceğiniz, mavi diplomanızla her yerde iş bulabileceğiniz bu eğitim fırsatını yakalamak için harekete geçin. Her yıl Haziran ayında başlayan başvuruların belli sayıda kontenjanlarla sınırlı olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

Odessa Politeknik Üniversitesi

Sumy Üniversitesi

Harkov Karazin Üniversitesi

Harkov Politeknik Üniversitesi

Kiev Ulusal Teknik Üniversitesi

Zaporizhzhya Mühendislik Akademisi

~Ukrayna’da Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği okumak çağın en önemli mesleklerinden birini yapmak ve iş konusunda asla sıkıntı çekmemek demektir. Üstelik bu eğitimi bir de yurt dışında alanlar daha da avantajlı duruma geçerler. Eğer sınavlarla vakit kaybetmek istemiyorsanız ve hayalinizde Bilgisayar Mühendisi olmak varsa size altın değerinde bir fırsat sunan Ukrayna Üniversitelerine hemen başvurmalısınız.

En yeni teknolojik donanımlara sahip olan okullarda öğrenci olmak için sadece lise veya dengi okul diplomasına sahip olmanız yeterli. Ülkemizdekine benzer herhangi bir sınava girmeden de kolaylıkla bu bölümde öğrenci olabilirsiz.

Farklı şehirlerde alabileceğiniz eğitimlerin harç bedelleri ise çok uygundur. Cüzi rakamlara hem Avrupa’nın en iyi okullarında Bilgisayar Mühendisliği okuyacak, hem de geleceğinizi şansa bırakmayacak, her yerde iş bulmanızı kolaylaştıracak Europass Mavi diploma sahibi olacaksınız.

Odessa Uluslararası Humaniter Üniversitesi

Odessa Politeknik Üniversitesi

Odessa Ulusal Mechnikov Üniversitesi

Harkov Politeknik Üniversitesi

Harkov Ulusal Uzay Ve Havacılık Üniversitesi

Kiev Havacılık Üniversitesi

Kiev Politeknik Üniversitesi

Zaporizhzhya Mühendislik Akademisi

Harkov Ulusal Uzay Ve Havacılık Üniversitesi

KAYNAK : eurostaryurtdisiegitim

. Towntalk
remove_red_eye434

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur