Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TRUMP DOĞUM İLE ELDE EDİLEN VATANDAŞLIKLARI İPTAL EDİYOR !!!

Hashtag

ABD'de yayın yapan Axios adlı haber portalı, Donald Trump’la yaptığı özel röportajdan, dünyayı sarsan bir haber çıkardı.

ABD Başkanı, ülke topraklarında doğanların, doğrudan vatandaşlık kazanmasına yol açan kanunu kaldıracağını ilan etti. “Bu çok saçma, bitmesi lazım” dedi.

Bu durum Türkiye'den Amerika'ya giden anneler için endişe oluşturdu. Çocukların eğitimi ve gelecek endişesi sebebiyle doğum için heryıl Amerika'ya giden Türk kadınlarının sayısı yaklaşık 500-1000 arasındadır.

Dünyanın diğer ülkelerinden çok sayıda kişi, çocuklarının ABD vatandaşı da olması için Amerika’ya gidiyor. Burada doğum yapan çocuklar, aileleri Amerikalı olmasa dahi, ABD vatandaşı oluyor.

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/trump-duyurdu-artik-dogum-icin-dunya-2769105/

. Towntalk
chat_bubble_outline10
remove_red_eye7303

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Donald Trump’la yaptığı özel röportajdan, dünyayı sarsan bir haber çıkardı.Ya ne saçma değilmi? Dünyayı sarsan haber imiş?ulan dünya çocuğunu Amerika da doğurmayınca dünyamı sarsılacak?ne salak bir yazı😀😀😀Amerika lılar wc kullanınca taharet bile yapmıyor birkere cok ama cok para var ama ahlak yok sen cocugunu .bunlar afedersiniz götünü yıkamasını bilmiuor burada dogum yapamazsak dunya sarsilacak oylemi?

Sarsılmasa da eminim birçok kişi tedirgin olmuştur. Çünkü bu durumu kullanan çok insan var.

Profile

Hilal Tocsoy-Williams

Amerkalilar taharet yapiyor. Her gun de iki kez yikanirlar. Bu arada tuvalet kagidi da kullanilyor.

Yaa ben Amerikalılar sıçmıyo biliyodum ondan tuvalet yokmuş... Yalanmıymışş😀😀😀

Doğumla vatandaşlık veren ulke yok artık dimi

Amerika dışında benim bildiğim yok 🤔

Dunya bu haberden. Sonra sarsildi azkalsin devriliyordu

Keşke müslümanların ellerini bokuna sürüp, götlerini yikamaktan başka övunecek bir şeyleri olsaydı.:)))

Evet kendi mokunu avuclamayi temizlik sayan bir zihniyet bu. Islak mendiller ( flushable ) var onlari kullanin, ayrica Amerika' ya kacak gocek gelip burda kalarak yine de " muthis hassasiyet " gosterisinde olanlari hic anlamiyorum. Ben burayi seviyorum arkadaslar...