Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA 350.000 YENİ GÖÇMEN ALACAK !!!

Hashtag

Kanada Göçmenlik, Sığınmacılık ve Vatandaşlık Bakanı Ahmed Hussen Kanada’nın 2021 yılında 350,000 göçmene kapılarını açacağını söyledi.

Her kategoriden göçmenin dahil edildiği yeni gelen sayısı 310.000’den 350.000 kişiye yükseltilecek.

Hükümetin önümüzdeki 3 yılı kapsayacak göçmenlik planına göre, Kanada nüfusunun yaklaşık %1’ine denk gelen bir nüfus artışına evsahipliği yapacak.

Ekonomik göçmenlik programları ve kalifiye işçi programları aracılığıyla ülkeye yeni gelen göçmenlerin birçoğunun işgücü açığını kapatması bekleniyor.

Bakan Hussen, göçmenlerin ülke genelindeki çeşitli işgücü ihtiyacını karşılamakla birlikte artan yaş ortalamasının yükünü de hafifleteceğini söyledi.

Kanada’nın birçok bölgesinde ciddi şekilde işçi açığı olduğununun altını önemle çizen Bakan Hussen, Kanada Göçmenlik, Sığınmacılık ve Vatandaşlık Bakanlığı’nın planının etkili bir şekilde uygulanması halinde Kanada’nın göçmenlere kucak açan bir ülke olmakla kalmayıp, global ekonomide liderlik yarışında yükseleceğini de belirtti. Bakan Hussen aynı zamanda Liberal Hükümetin yeni gelenlerin yerleşme süreçlerine yapılan mali katkıyı %30 oranında arttırdığını hatırlatarak, göçmen sayısına paralel olarak ihtiyaçların artması halinde devlet desteğinin de artacağını sözlerine ekledi.

Göçmenlik avukatları, aktivist gruplar ve ekonomistlere ilaveten federal hükümetin ekonomik danışma kurulu da alınacak göçmen sayısının ülkeye fayda sağlayacağı görüşünde.

Kaynak : http://www.perfectgazete.com

. Towntalk
chat_bubble_outline3
remove_red_eye3890

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

32 yaşındayım 15 yılı aşkındır kaynakciyim su an sirbistandayim ve kanadaya gitmeyi çok istiyorum ve bana yardımcı olacak birileri varmi

Alçı boya karton Piyer asma tavan dış cephe mantolama 25 yıllık deneyimim var birde e sınıfı ehliyetim var

Alçı boya karton Piyer asma tavan dış cephe mantolama 25 yıllık deneyimim var birde e sınıfı ehliyetim var