Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA UYGUN FİYATLI SATILIK DAİRELER

Hashtag

Mississauga’daki Erin Mills Downtown projesinde fırsat. Assignment Sale.

Toronto’ya 30 dakika mesafede, yeni yapılan condominium projesinde. 650 sqf. 1Bedroom+den, içine 6500$ upgrade harcanmış, Nisan 2019 teslimi SIFIR daire 385.000 dolara satılıktır.

(Builder’ın halihazır liste satış fiyatı 420.000 dolardır. Assignment Sale alacağınız için 40.000 dolar kar ediyorsunuz. Yüzde 25 peşinat şartı vardır, geri kalan yüzde 75 bakiyeyi Nisan 2019’da mortgage olarak ödeyebilirsiniz.)

Apartman genelinde kapalı otopark, kapalı havuz, fitness, sauna, sinema ve rekreasyon üniteleri mevcuttur. Apartman Erin Mills Shopping Mall, rankingleri yüksek olan Simon Fraser ve Gonzaga High Schools ve Credit Valley Hospital’a yürüme mesafesindedir. Önünden Toronto’ya GO Bus kalkar, Highway 403’e 1 dakika mesafeli “prime location” olan bölgededir. Dairenin kira getirisi aylık 1850 dolardır.

Daha fazla bilgi almak isterseniz bana <a href='mailto:[email protected]'>[email protected]</a> mail adresinden ulaşabilirsiniz. Hoşçakalın!

. Marketplace
remove_red_eye3322

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur