Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA 1.8 MİLYON GÖCMEN KABUL EDECEK !!!

Hashtag

Kanada Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanlığı 2021 yılına kadar ülkeye 1 milyon 800 bin göçemn kabul edileceğini açıkladı.

Vatandaşlık ve Göçmenlik Bakanı Ahmed Hüseyin'in Parlamento'ya sunduğu raporda yer alan verilere göre bu süreçte en fazla göçmen kabul edilecek yıl olan 2021'de 370 bin kişiye Kanada'da oturum hakkı verilecek. Bu sayı 2017 yılında 286 bindi.

Ahmed Hüseyin konuyla ilgili açıklamasında "göçmenler ve çocuklarının Kanada'ya sonsuz katkısı var. Gelecekteki başarımız göçmenlerin ülkemize gelmesi ve topluma başarılı bir şekilde entegrasyonuna bağlı." dedi.

Bakanlığın raporunda ülkeye kabul edilecek göçmenlerin yüzde 48'inin iş gücü piyasasındaki ihtiyacı karşılamaya dönük olacağı da belirtildi.

Kanada'nın 1990'lı yılların başından itibaren kabul ettiği göçmen sayısı 6 milyondan fazlayken nüfusun beşte birini Kanada dışında bir ülkede doğanlar oluşturuyor.

EuroNews

. Towntalk
chat_bubble_outline5
remove_red_eye1697

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Faruk Tuncel

A few seconds ago

Turkiyede universite inşaat Teknikerliği bol mezunuyum 7 yıl tecrubem var 0 dan 4 proje bitirdim kamu ve özel sektör dahil.yapi teknik ressamligi mimari ve statik proje cizimciyim Revit kullanıyorum. .daha once yurtdisinda Irak'ta villa santiyesinde çalıştım İngilizcem var intermediate seviyesinde.bunun yanısıra liselerin elektronik bölümünden mezun oldum lcd ekran monitör bakim onarim ekran kartının bakım üretim işlerinde 2 yıl tecrubeliyim acaba Canada ya gelebilme şansım nedir ve gelebilirsem is hacmi nedir kendi açımdan aydinlatabilirmisiniz? Teşekkür ederim.:)

Nasil yararlanabilirim

20 yıllık Elektrik Elektronik Teknisyeniyim. Tekniki İngilizce ve Almanca bilgisine sahibim. Kanada' lı bir şirket veya fabrikada çalışmak istiyorum

Merhaba ben olcay istanbul dan yazmaktayım koltuk kanepe döşeme ustasıyım ve işsizim. Ingilizce bilmiyorum. Kanadada nasıl iş bulabilirim? Göçmen olarak nasıl gelirim? Yardımcı olursanız sevinirim. [email protected]

Merhaba iş ilanlarında bulunan iletişim bilgilerinden başvuru yapınız lütfen