Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

NEW JERSEY'DE SOFÖR ARANIYOR ÜCRET: $5000

Hashtag

Daha önce yayınladığımız ilandan sonra iki arkadaşımız para kazanmaya başladı bile, çalışma süresi ve dayanıklığına göre ortalama ayda 5000 dolar kazanacaklar. Araçlarımızdan biri daha boş bir kişiyi daha arıyoruz lütfen direk mesaj atınız.

"Connecticut, New York, New Jersey" dan acil uzun yol soforu ariyoruz. Cargo Van kullanicagi icin CDL ihtiyaci yok. CT ehliyeti ve temiz raporu en az bir senelik. Minimum 15 gun evden uzakta olacak 2 gun evde olacak sekilde calisacak. (Ve ya baska modeller de olusabilir ama uzun sure yolda olmadigi takdirde verimli olmaz) Detaylar icin lutfen direk mesaj atiniz".

Bora <a href='mailto:Özyiğit

www.facebook.com/bora.ozyigit1

[email protected]'>Özyiğit

www.facebook.com/bora.ozyigit1

[email protected]</a> olabilir

. Jobs
chat_bubble_outline5
remove_red_eye1315

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Haziran'da turist vizesi ile geleceğiz olur mu

Bora Bey ileiletişime geçebilirsiniz.

Iyi gunler bora bey isiniz ile ilgileniyorum cdl licence bulunmamaktadir.florida driver license bulunmaktadir is tecrubem uberden dolayi mevcuttur.uzun yol surebilirim.bana tekrar donerseniz sevinirim.

Merhaba Kübra hanım eşimin tır ehliyeti mevcut ayrıca bulgar vatandaşlığımız var Avrupa ülkesinde sorunsuz çalışabilir fakat bizim özellikle Amerika tercihlerimizin arasında şirketinizin çalışma izni çıkartma gibi bir seçeneği varmı acaba.Ayrıca eşimin daha önceki iş tecrübesi kaporta ve otoboya profesyonel anlamda hem Bulgaristanda hem Türkiyede(Peugeot ve Opel servislerinde)Çok uzun oldu fakat sizlerden gelecek bilgi bizim için önemli.Teşekkür ederim.

Profile

İbrahim Hanife Çelik

merhaba bora bey is ilaninizla ilgileniyorum 30 yillik soforum uzun yol tecrubem bir hayli fazla arac fark etmez her turlu araci rahatlikla kullanma tecrubem mevcut olup eyaletler arasi seyahatte bir sorun yasamam gerekirse 50 eyaleti sorunsuz dolasabilirim