Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA 5 AYLIK KIZ TORUNUNU İSTİSMAR EDEN DOKTOR DEDEYE 8 YIL HAPİS !!!

Hashtag

Liège Temyiz Mahkemesi bugün ilk derece mahkemesinin ceza kararını onayladı. Bebek olay sırasında henüz beş aylıktı.

Belçika’nın Liège kentinin Borgworm belediyesinde ikamet eden 61 yaşındaki sübyancı doktor sekiz yıl hapis cezası yattıktan sonra on yıl boyunca hakimlerin gözetim ve denetimi altında kalacak. Aile üyelerinin, adamın pedofili eğilimi hakkında hiçbir bilgisi yoktu. Tutuklanmasının ardından adamın bilgisayarında 147.000 adet çocuk pornografi görüntüleri bulundu. Fotoğrafların çoğunda bebekler vardı.

Kız bebeğinin ebeveynleri, Cumartesi günü 4 Şubat 2017 tarihinde onu büyükbabasına emanet etmiști. Adamın aynı günün akşamındainsanlık dıșı eylemini gerçekleștirdiği anlașıldı. Doktor soruşturma sırasında, gerçek anlamda tecavüz ettiğini inkar etti. Tutuklanmasının ardından, evinde bir çöp kutusunda mahkumun ve çocuğun DNA izlerini içeren peçeteler bulundu. Kız bebeği korkunç derecede acı çekmiş olmalı, fakat büyükbaba onu ancak ertesi gün ebeveynlerine geri bıraktı. Doktor bebekte olușan yaraların sindirim sorunlarından kaynaklandığını iddia etmiș olsada, bebeğin cinsel organında DNA izleri bulundu. Bunun üzerine doktor, alkol ve ilaç aldığından artık hiçbir şey hatırlayamadığını söyledi.

Savcı, ilk derece mahkemesinin sekiz yıllık hapis cezası kararına itiraz ederek adama daha ağır bir ceza verilmesi için temyiz mahkemesine bașvurdu, ancak sanığın olayın ciddiyetinin bilincinde olduğunu göstermesinin ardından daha ağır bir ceza talep etmekten vazgeçti.

Doktor, hapis cezasını tüm yattıktan sonra, cezaevinden on yıl boyunca serbest bırakılmamasını sağlacak olan ek bir ceza daha aldı. Serbest bırakılması için ceza mahkemesinin üç hakimi erken tahliye kararını onaylamak zorundadır. Hakimlerden biri erken tahliye kararını onaylamadığı sürece sübyancı doktor bir 10 yıl daha hapis yatacak.

Haber: bruxelleskorner.com

. Towntalk
chat_bubble_outline1
remove_red_eye1637

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Böylesi serefsiz sapigi dar agacinda ibreti alem icin Asmak lazim !!!!!!!