Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA 1 HAFTADIR DEVAM EDEN YANGIN HALA SÖNDÜRÜLEMEDİ

Hashtag

Kanada yaklaşık bir haftadır donudurucu soğukları yaşıyor. Toronto kentindeki Scarborough Rekreasyon Merkezinde, Perşembe günü başlayan yangının hala söndürülememesine yol açtı.

Havanın sıcaklığının eksi 25 derece olması sebebiyle itfaiye erleri yangına müdahale etmekte zorlandıklarını dile getirdi.

İtfaiye erleri yangına müdahale etmeye devam ederken İtfaiye Şefi’nden konuya ilişkin açıklama geldi. Yangının büyük kısmının yüzme havuzunun üzerindeki çatıda bulunduğundan, ekiplerin binaya giremediğini ve yangına dışarıdan müdahale etmek zorunda kaldıklarını belirten Şef Pegg, “Kullandığımız her şey hemen donuyor” dedi.

Su hortumları dondu

Gece boyunca çalışanları rahatlatmak için sabah saat 08.00 sıralarında itfaiye ekibi değişimi gerçekleşti. Yangın söndürme operasyonlarına yardımcı olmak için Toronto polisine ait bir ısı algılayıcı uçak da getirildi.

Aşırı soğuk nedeniyle birkaç itfaiye ve su hortumları donarak kullanılmaz hale geldi. İtfaiye Şefi, ağır ekipmanın şu anda olay yerinde olduğunu ve mürettebatın kalan yangına erişebilmesi için çatının sökülmesi gerektiğini belirtti.

. Towntalk
remove_red_eye306

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur