Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

CİFT YURTTAŞLIĞI OLANLARA KÖTÜ HABER !!!

Hashtag

Yurtdışında yaşayan ve çift yurttaşlığı olanlar çif vergi verme zorunluluğuyla karşı karşıya gelecek.

Ulusal yayın yapan Türkiye’deki Sözcü gazetesinde Nedim Türkmen imzasıyla yayınlanan bir haber, yurtdışında yaşayan ve çift pasaporta sahip olan yurttaşların karşı karşıya kalacağı yeni yaptırımlara dikkat çekti.

Sözcü Gazetesi özetle şunları yazdı:

“Yurtdışında 3 milyondan fazla seçmen oy kullanıyor. Yurtdışı seçmen listelerini ele geçiren ülkeler burada adları yer alan ve kendi ülke yurttaşlığına geçenlerle ilgili varlık bilgileri toplamaya başladı.

Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) ile Avrupa Konseyi’nin öncülüğünde hazırlanan ve 116 ülke tarafından 03.11.2011 tarihinde imzalanan ‘Vergi Konularında Karşılıklı İdari Yardımlaşma Sözleşmesi’ne Türkiye de taraf olmuş ve bu sözleşme 20.05.2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 7018 sayılı ‘Vergi Konularında Karşılıklı İdari Yardımlaşma Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun’ ile Türk mevzuatına girmişti. Bu yasayla verilen yetkiye dayanarak Bakanlar Kurulu söz konusu sözleşmeyi 26.11.2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 2017/10969 sayılı ‘Vergi Konularında Karşılıklı İdari Yardımlaşma Sözleşmesinin İlişik Çekince ve Beyanlarla Birlikte Onaylanması Hakkında Karar’ ile onayladı. Son olarak, 26.06.2018 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 2018/11790 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile sözleşmenin yürürlük tarihi 1 Temmuz 2018 olarak belirlenmişti.

http://www.bizimanadolu.com

. Towntalk
chat_bubble_outline2
remove_red_eye1015

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Desene vergiler 2 katina cikti simdi 😂

bence bunu çıkaranlar yine kendi zararlı çıkacak .....zaten su anda vergiler asiri birde ikinci bir vergi kimi kendi vatandaslaigindan çıkar kimi de devlet kicini güzel yaslar belediye yardimi gibi göçmen calismaz memleketine doner ......kafadan is yapıyorlar onun yerine yurt disinda yasayan secmenin oy hakki elinden alinsin bu kadar mi zor