Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'NIN EFSANELERİ EKRANDA

Hashtag

Kanada menşeli kahve zinciri Tim Hortons, her yıl düzenlediği bir yarışmayla, şanslı müşterilerine donut’tan kahveye pek çok ürününü bedava dağıtıyor. Müşterilerin ödül kazanıp kazanmadıklarını anlamak için ise yapmaları gereken tek bir şey var: Ellerindeki karton kahve kutularının tepesindeki kıvrımı açarak, bardağın üzerinde bedava ürün kazandıklarını belirten bir yazı olup olmadığını kontrol etmek.

Bu eğlenceli geleneği tüm Kanada’nın beklediği bir spor müsabakası olarak konumlandıran Tim Hortons, bu yıl yarışmayı reklam ajansı Zulu Alpha Kilo imzalı bir mockumentary ile duyuruyor.

“Misafirlerimize kazanmanın kolay olduğu kadar heyecan verici de olduğunu hatırlatmak istedik” diyor markanın küresel kreatif lideri Paloma Azulay: “Roll Up efsanelerimiz Kanadalıların bu muazzam sporu ve yıllar boyunca bu oyunla ilgili olarak biriktirdikleri hatıraları -gerçekten eğlenceli bir şekilde- anımsamalarını sağlıyor.”

Kampanyayı şu sözlerle anlatıyor Zulu Alpha Kilo Kurucusu ve CCO’su Zak Mroueh:

“Alışılmadık işler, kategorileri için çığır açıcı bir şeyler yapmak isteyen bir müşteriniz olduğunda hayat bulur yalnızca. Tim Hortons’taki partnerlerimizle birlikte bu yılın Roll Up kampanyasına modern, yaratıcı bir yaklaşım getirmek istedik. Bu yaratıcı platformun ve mockumentary videolarının Kanadalıların bir yandan gülerken diğer yandan karton bardakları kıvırmaya devam etmelerini sağlayacağına inanıyoruz.”

. Towntalk
remove_red_eye246

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur