Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA ESRARKI KURABİYE YİYEN İKİ ÇOCUK ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Hashtag

Esrar satmanın yasal hale geldiği Kanada’da trajik bir olay gerçekleşti. Ontario eyaletinde bir velinin sorumsuzluğu yüzünden iki çocuk ölümden döndü. Ontario polisi, bir çocuğun ebeveyninin esrarlı kurabiye yaptığını ve bunu çocuğuna vererek okula gönderdiğini ve bunları yiyen iki ilkokul öğrencisinin hastaneye kaldırıldığını doğruladı. Başlangıçta gözaltına alınan baba serbest bırakılırken çocuklar hala gözetim altında tutuluyor.

Olay Çarşamba günü Oshawa kentindeki Hillsdale Public School’da gerçekleşti. Polis, tıbbi esrar lisansı olan bir ebeveynin kurabiyeleri hazırladığını ve okula izinsiz alındığını söyledi. Durham Bölge Okulu Kurulu da olayı bir haber bülteninde doğruladı.

Kurabiyeleri yiyen öğrencilerde yüksek kalp atış hızı gözlendi. Kanada Sağlık Bakanlığı, esrar kullanımının kısa süreli sağlık etkilerinin psikotik ataklar, düşük tansiyon, anksiyete, kafa karışıklığı ve uyuklama olabileceğini bildiriyor. Uzun süreli esrar tüketimi, bağımlılığa, hafıza sorunlarına, konsantrasyon sorunlarına, IQ düşüklüğüne, düşünme zorluğuna ve solunum problemlerine yol açıyor. Sağlık Bakanlığı’nda göre insan beyni 20 yaşına kadar, tam olarak gelişmediği için esrardan kaynaklanan etkilerine karşı savunmasız.

https://haberkanada.com

. Towntalk
remove_red_eye780

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur