Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ASLAN BELÇİKA'DA TURLADI

Hashtag

CEV Cup 4’lü Finaller Turu rövanş maçında Belçika’nın Lindemans Aalst takımına konuk olan Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, CEV CUP’ta yarı finale yükseldi.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımını Belçika'da Galatasaray'ı Avrupa UltraAslan taraftar grubu yalnız bırakmaıp, 5 set boyunca destekledi.

Temsilcimiz, Sportcentrum Schotte’de oynanan mücadelede rakibine 21-25, 25-22, 25-16, 20-25 ve 15-9‘luk setlerle 3-2 mağlup olmasına rağmen CEV Kupası’nda adını yarı finale yazdırdı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Galatasaray , baştan sona üstün oynadığı seti 21-25 kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan taraf ise ev sahibi Lindemans Aalst oldu. Galatasaray karşısında etkili oyununu sürdüren Lindemans Aalst ikinci seti 25-22 kazandı ve setlerde durumu 1-1 yaptı.

Etkili oyununu sürdüren ev sahibi ekip mücadelenin üçüncü setinde farkı daha da açtı. Seti 25-16 üstün tamamlayan Lindemans Aalst karşılaşmada 2-1 öne geçti.

Dördüncü setin başında yeniden oyun üstünlüğünü ele geçiren Galatasaray, seti 20-25 kazanarak CEV Cup’ta yarı finale yükseldi.

Mücadelenin tie-break setini 15-9 ile kazanan ev sahibi oldu. Karşılaşma 3-2 Lindemans Aalst'ın üstünlüğüyle sona erse de Filenin Aslanları adını CEV Cup’ya yarı finale yazdırdı.

Galatasaray CEV Cup yarı finalindeki rakibi Rusya’nın Kuzbass Kemerovo takımı oldu.

Karşılaşma sonrası Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey,“Gerçekten çok inandık. Çıkmayı çok istedik. Ben bu maçı Galatasaray’da oynarken bir arkadaşım vardı Osman Dehrioğlu. Buraya gelirken vefat etti. Onun ruhuna hediye ediyorum. Camiamıza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

http://www.belturkhaber.be

. Towntalk
remove_red_eye197

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur