Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Azerbaycan Nakliyat

Hashtag

Müşterilerimizin ihtiyaçlarını iyi biliyor ve en iyi şekilde anlıyoruz. Yıllardır çalıştığımız Azerbaycan hattında oluşturmuş olduğumuz sistemler ve çözümler ile müşteri memnuniyetini günden, güne yükselterek tam olarak ihtiyaçlarına çözümler sunuyoruz. Tenteli araçlarımızla kuru yük taşımacılığı, İstanbul depomuzdan Azerbaycan’a parsiyel nakliye ihtiyaçlarına en doğru çözümü bizde bulabilirsiniz.

Türkiye – Azerbaycan arası parsiyel taşımacılık çözümlerimizde İstanbul depomuza gelen veya İstanbul içerisinden yurtiçi nakliye ile getirdiğimiz yükleri konsolide ederek, araç yükleme planımıza uygun şekilde planlama yaparız. Depolarımızdan yüklenen Azerbaycan parsiyel nakliye yükleri evraksal, tüm bilgi akışlarını doğru organize ederek; aracımızı gümrüğe sunarız. Gerekli tüm Gümrük kontrollerini gerçekleştiren araçlarımız Gürcistan Üzerinden Azerbaycan Bakü parsiyel teslimat başta olmak üzere Azerbaycan’ın Sumqait, Oğuz, Babek, Kuba, Ağcabedi gibi Büyük İllerine dağıtım yaparız.

Web; https://www.vectortransport.com.tr/azerbaycan-nakliyat/

. Events
remove_red_eye323

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur