Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA ACİL SERVİSTE 11 SAAT DOKTORU BEKLEYEN HASTA GÖREMEDEN HAYATINI KAYBETTİ

Hashtag

Kanada’nın en büyük sorunlarından olan acil servislerdeki uzun bekleme süreleri bir kez daha tartışma konusu oldu. New Brunswik eyaletine bağlı Moncton şehir hastanesinin acil servisinde 11 saat boyunca doktor bekleyen Marianne Porter, doktor göremeden yaşamını yitirdi. Global News‘e konuşan talihsiz kadının kız kardeşi Donna Bordage, hastanede yaşamını yitiren kardeşinin nefes almakta zorlandığını, görünür biçimde rahatsız olduğunu, ayakta duramadığını ve yemek yiyemediğini belirtti.

Bordage, hastaneye giden kardeşinin bekleme odasında bırakıldığını ve burada kan testi yapılmasını beklerken böbreklerinin iflas ettiğini söyledi. 58 yaşındaki Porter’in üç çocuğu olduğu öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklamalarda Porter olayına özel olarak açıklama yapılmayacağı, ancak hastanede kapasitenin üzerinde hasta bulunduğu bildirildi. Basına konuşan doktorlar, acilde kimi hastaların doktor görmek için 8 saat beklemek zorunda kaldığını ifade ediyor.

https://haberkanada.com

. Towntalk
remove_red_eye621

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur