Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA İŞ İMKANI

Hashtag

Statistics Canada’nın Cuma günü gösterdiğine göre, Kanada ekonomisi Mart ayında 7.200 iş kaybederek, Kanada Bankası’nın (BoC) ekonomiyi teşvik etmek için faiz oranlarını düşük tutma halini destekledi.

İşsizlik oranı beklentilere paralel olarak %5,8 seviyesinde sakin kaldı.

BoC, Kanada ekonomisine yönelik büyüme tahminlerini düşürmesine mecbur bırakan ticari gerilimlerin ve güven ve ekonomik aktivitedeki belirsizliklerin olumsuz etkileri hakkında uyardığı Mart ayındaki son politika toplantısında, faiz oranlarını sabit bıraktı. Geçtiğimiz Pazartesi, BoC yöneticisi Stephen Poloz, ekonomiyi desteklemek için şimdilik oranları canlandırıcı bir seviyede muhafaza etmeye ihtiyaç olduğunun altını çizdi.

“Mart ayındaki son faiz oranı duyurusunda, ekonomik görünümün büyümedeki düşüş yönlü kaymalar vasıtasıyla çalışan ekonomiyi desteklemek ve enflasyonu hedefe yakın tutmak için faiz oranlarını nötr aralığın altında tutma politikasını haklı çıkardığını söylememe sebebimiz işte bu.”

BoC’un 24 Nisan’daki bir sonraki politika toplantısında, 2018 Ekim’den bu yana %1,75 seviyesinde olan faiz oranlarını sabit tutması bekleniyor.

. Towntalk
remove_red_eye551

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur