Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

DE SANTIS HUKUK BÜROSU AÇILDI

Hashtag

Toronto’da emlak, ticaret, kurumsal ve aile hukuku konularında hizmet veren De Santis Hukuk bürosu, Arwa DeSantis öncülüğünde hizmete girdi.

DeSantis Hukuk Bürosu’nun kurucusu Arwa DeSantis 25 yılı aşkın tecrübesi bulunan bir hukukçu.

Ulaştırma Bakanlığı ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın yanısıra Ontario’nun elektrik dağıtımından sorumlu köklü bir kuruluş olan Hydro One ve hukuk devi Bratty’s dahil olmak üzere çeşitli devlet ve özel sektör kurumlarında hukuk tecrübesi bulunan DeSantis, Toronto’da kendi hukuk firmasında hizmet sunarken, ne olursa olsun etik değerlerini her zaman en önde tutacağını söyledi.

Emlak alanında oldukça geniş bir tecrübeye sahip olan ve emlak danışmanı Gülden Jenny Taşçı ile yakın bir iş ilişkisinde bulunan DeSantis, tapu sicili, sürdürülebilir garanti, yeni ev alımı ya da kurumsal emlak alım satımı gibi konularda müşterilerine yardım ediyor.

Asistanı ve Türkçe tercümanı olan Yılkay Murteda aracılığıyla DeSantis, Türkçe konuşan müvekkillerine de hizmet veriyor.

Müvekkil mahremiyetine büyük önem veren DeSantis, müvekkillerinin sadece birer dosya numarası değil, hukuksal yardıma ihtiyaç duyan insanlar olduğu gerçeğini her zaman gözönünde tuttuğunu belirterek Türk toplumuna içten bağlılık duyduğunu sözlerine ekledi.

Hukuk dünyasında bütün avukatların en önemli değerinin dürüstlük olması gerektiğinin altını çizen DeSantis, ekip olarak hedeflerinin mali kazanç edinmenin ötesinde aldığını paylaşmanın hazzını yaşamak olduğunu ve çocuklarına iyi bir isim bırakmak olduğunu söyledi.

Arwa DeSantis’e çok yakında avukat olan kızı Ally de eşlik edecek. Perfect Gazete’ye konuşan Ally DeSantis annesi gibi tecrübeli bir avukatla çalışmaktan büyük gurur duyduğunu ve takıma katılmak için sabırsızlandığını söyledi.

Hukuk fakültesinde aile hukukunun yanısıra tıbbi hukuk eğitimi de almış olan DeSantis, öğrenmenin yaşam boyu süren bir süreç olduğunu belirterek, üreme ve taşıyıcı annelik konularında araştırmalarını sürdürdüğünü söyledi.

DeSantis Hukuk Bürosu aynı zamanda noter hizmeti de vermekte.

http://www.perfectgazete.com/de-santis-hukuk-burosu-acildi/

. Towntalk
remove_red_eye398

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur