Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA LÜKS RESTORANI PROTESTO YEMEĞİ

Hashtag

Torontolular, şehirde evsizlik had safhada ve devlet evleri bakımsızlıktan dökülürken, Gardiner Expressway altında geçici olarak kurulan aşırı lüks Dinner With A View isimli restoranı protesto ettiler.

Ontario Fakirlikle Mücadele Komisyonu (OCAP) önderliğinde toplanan Torontolular, 4 kişilik bir yemeğin yaklaşık $550 tuttuğu lüks restoranı protesto etmek için Gardiner Expressway altında bir sokak yemeği organizasyonu düzenlediler.

Çok kısa bir süre önce evsizlerin barınağı olan bölgenin sadece 14 günlük bir uyarı verilerek tamamen boşaltılması protestoya katılımın artmasına sebep oldu.

OCAP yetkilileri ve destekleyicileri, mevsim normallerinin oldukça üzerinde soğuk geçen kış koşullarında evsizlerin yaşadığı sorunların boyutunu tekrar gündeme getirerek,

ihtiyaç sahiplerine kira yardımı yapılması ya da sığınma evlerinin koşullarının iyileştirilmesi talebinde bulundular.

Sadece Toronto’da 9000 kişiyle tanımlanan evsizlik, yılda ortalama 150 can alırken, devlet evlerinde bekleme sırası 98bin aileye ulaştı.

Konservatif hükümetin yıllar süren bakımsızlık ve ilgisizliği sonucunda evsizlik kronik bir sorun haline geldi. Acil durum sığınma evlerinin kullanımı ise %60’lık bir artışla 6600 kişiye yükseldi.

Diğer yandan Toronto’da sadece 64 acil durum sığınma evi bulunuyor.

http://www.perfectgazete.com/torontolularin-zengin-manzarali-yemegi/

. Towntalk
remove_red_eye595

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur