Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

TRUDEAU’DAN ONTARİO’YA $1.3 MİLYAR GELİYOR

Hashtag

Başbakan Justin Trudeau, federal hükümetin Toronto’da 58.000 ekonomik ev yapılması için $1.3 milyarlık bir yatırımda bulunacağı müjdesini verdi.

Toronto Belediye Başkanı John Tory ile buluşan Başbakan Trudeau bu girişimin Kanada tarihinde hükümet ve belediye ortaklığıyla yapılan en büyük yatırım olduğunu söyledi.

Yapılan yatırım önemli ölçüde Torontoluların yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla, güvenlik, erişilebilirliğin arttırılması ve enerji tasarrufu gibi konularda değerlendirilecek.

Düşük gelirli vatandaşların faydalandığı devlet konutlarının durumu onyıllardır el atılmamış bir konu olarak, bu hizmetten faydalanan vatandaşların yüzünü güldürdü.

Planlanan iyileştirmelerin detaylarını paylaştığı konuşmasında Başbakan Trudeau’nun halkın her kesimini anlayan ve kucaklayan tavrı dikkat çekti. Trudeau neredeyse ışık hızıyla yükselen emlak fiyatlarının vatandaş üzerindeki etkisinin farkında olduğunun altını çizdi.

http://www.perfectgazete.com/trudeaudan-ontarioya-1-3-milyar-geliyor/

. Towntalk
remove_red_eye233

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur