Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

ANADOLU HALK OYUNCULARI VE EZGİ MÜZİK GRUBU 38. YILLARINI KUTLADILAR

Hashtag

Anadolu Halk Oyuncuları ve Ezgi Müzik Grubu tarafından bu yıl 38. kez düzenlenen yıllık kaynak yaratma yemeği Cumartesi akşamı Qssis Banquet Hall binasında gerçekleşti.

Kanada’da 1982 yılından beri halk dansları ve müziğinin korunması, yaşatılması ve aktarılması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Anadolu Halk Oyuncuları ve Ezgi Halk Müziği Grubu bu yıl da bir yemek ve gösteri etkinliğiyle sevenleriyle buluştu. Gece, başkan Bora İnceoğlu’nun açılış konuşması ve destekleyenlere teşekkürleriyle başladı.

Etkinliğe TC Toronto Başkonsolosu Erdeniz Şen başta olmak üzere, aralarında toplumun ileri gelenleri ve diğer dernek temsilcilerinin de bulunduğu yaklaşık 200 misafir katıldı.

Etkinlikte ilk olarak sahne alan Anadolu Halk Oyuncuları ekibi folklor gösterisi sundu. Ezgi Halk Müziği Grubu ise, gecede sezon boyunca hazırlandıkları birbirinden güzel türküleri izleyicilerle buluşturdu. Canlı performansların ardından Aygün Mammodova ve ekibi de misafirlere keyifli dakikalar yaşattılar.

http://www.perfectgazete.com

. Towntalk
remove_red_eye210

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur