Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA TÜRK GENCİN ÖLÜMÜNE NEDEN OLAN KAZA SONUÇLANDI !!!

Hashtag

Anvers Rüpel Tünelin de 25 yaşındaki Türk genci Tuncay Teker’in ölümüne neden olan kazanın mahkeme kararı belli oldu.

15 Ekim 2016 tarihinde sabaha karşı saat 2:30 sularında Anvers istikametine doğru sehir halindeyken Rupel tunelinde meydana gelen trafik kazasında, 1994 İstanbul Bayrampaşa nufusuna kayıtlı 25 yaşındaki Tuncay Teker, araç içerisinde birlikte olduğu Belçikalı arkadaşı Maxim Feryn (26) ile birlikte hayatını kaybetmişti.

Polisin kaza ile ilgili araştırmalarını tamamlayarak mahkemeye sunduğu deliller doğrultusunda kazadan yaralı olarak kurtulan 25 yaşındaki Giovanni F. yirmi ay hapis cezasına çaptırıldı.

Polisin i kamera görüntülerinden elde ettiği bilgilere göre, her iki aracın da yan yana 182km. ile 243 km hız aralığında sürüş yaptıkları belirlendi. Bu hızla yanyana ilerleyen iki araba, Rüpel Tüneli çıkışında çarpıştı.

Mahkeme hakimi, kazadan yaralı olarak kurtulan Giovanni F. hakkında, kazada hayatını kaybeden Tuncay Teker’i yarışa zorladığı, aracı daha hızlı sürmesi için cesaretlendirdiği ve bu sebeple çarpışmaya neden olduğu gerekçesiyle suçlu bularak 20 ay hapis cezası verdi.

Mahkeme hakimi, istenmeden işlenen bir suç olduğuna kanaat getirdiği için Giovanni F. 6 ay caevinde kalacak ve aynı suçu tekrar işlemesi durumunda, ertelenen 14 ay cezası yeni cezanın üstüne eklenecek. Mahkeme ayrıca Giovanni F’nin ehliyetine 2 yıl el koydu ve 3.000 euro para cezası verdi.

https://www.belemturktv.com

. Towntalk
remove_red_eye1838

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur