Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Yangından Kurtulmak İçin 2. Kattan Atladı Hastanede Öldü

Hashtag

Hollanda'da bir apartmanda çıkan yangın sonucu, yangında mahsur kalan bir apartman sakini pencereden aşağı atladı. 27 yaşındaki adamın hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

Hollanda'nın Rotterdam şehrinin Hilledijk bölgesinde bulunan bir apartmanda 13 Nisan'da yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu apartmanın 2. katında mahsur kalan bir apartman sakini pencereden atlayıp alevlerden kurtulmak istedi. Ağır yara alan adam, yangın sonrası bölgeye gelen ambulans ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Ancak, adamın tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybettiği belirtildi.

İtfaiye ekiplerinin açıklamasına göre, yangın binanın alt katında bulunan kuaförde başlayıp binanın üst katlarına sıçradı. Ayrıca, yangın sonucu iki kişinin daha yaralandığını fakat sağlık ekipleri tarafından hemen müdahale edildiği de belirtildi.

Polisin bugün yaptığı açıklamada ise, soruşturmanın devam ettiği ve yangının kasten çıkarılmış olabileceği bilgisi yer aldı.

. Towntalk
remove_red_eye346

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur