Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GENT’TE ‘DÜŞÜNEN KADIN, GÜÇLÜ TOPLUM’ KONFERANSI

Hashtag

Gent, önceki akşam ThinkOut Derneği ve kısa adı KADEM olan Kadın ve Demokrasi Derneği Gaziantep Şubesi’nin ortaklaşa düzenledikleri ve ‘‘Düşünen Kadın, Güçlü Toplum’’ başlıklı bir konferansa evsahipliği yaptı. ThinkOut Derneği Başkanı Bekir Güneş’in açış konuşması ile başlayan konferansa ilginin yoğun olduğu gözlemlendi.

Güneş’in, Türk toplumunda kadının yerine dikkat çektiği konuşmasında, toplumu geliştirmek ve bir üst seviyeye taşımanın yolunun kadınlardan geçtiğine dikkat çekerek, ‘‘Ailenin de direği durumunda olan kadınlarımızın toplumdaki rolü çok önemli. İçinde yaşadığımız toplumun bir çok sorunu var. Aynı zamanda kültürel kodlarımıza bağlı olarak varlığımızı sürdürebilmek için ileriye doğru çok hızlı adım atmamız kaçınılmaz. Buradan yola çıkarak dedik ki bir toplumu en hızlı şekilde ileriye taşıyabilecek olan kadındır. Yıllar içinde yaptığınız çalışmalar bize gösterdi ki bir bütün olarak fazlasıyla eksiklerimiz mevcut. En önemlisi daha ileriye gitmeye yönelik toplumsal motivasyonumuz yok denecek kadar az. Burada kadınlara büyük görevler düşmekte’’ şeklinde konuştu.

http://www.belturkhaber.be

. Towntalk
remove_red_eye246

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur