Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GENT ŞEHRİNDE RESUL TAPMAZ'A "GERİ DÖN " ÇAĞRISI

Hashtag

Belçika’da 26 Mayıs 2019 pazar günü yapılacak Genel seçimlere az bir zaman kala, De Gentenaar gazetesinin manşetine taşıdığı bir haber ilgi odağı oldu.

Belçika’da 14 Ekim 2018 pazar günü yapılan belediye seçimlerinde oylarını artırararak tekrar seçilen Resul Tapmaz, kendisine üyesi olduğu S.pa partisi tarafından teklif edilen 3 senelik belediye başkan yardımcılığı görevini kabul etmeyerek siyaseti bıraktığını açıklamıştı.

De Gentenaar gazetesi, hafızalarda iz bırakacak ilginç bir haberi sayfasına taşıdı.

Gent Muidelaan sokağındaki Bij Dok Noord alışveriş merkezinin karşısında, milletvekili adaylarının afişlerini süsleyen uzun tahta tabelaya, üzerinde “GERİ DÖN” yazılı Resul Tapmaz’ın büyük afişininin yapıştırılmasını haberleştiren Gentenaar gazetesi Resul Tapmaz’a, “SİYASETE DÖNECEKMİSİNİZ?” sorusuna, “HAYIR DÖNMEYECEĞİM” cevabını verdiğini yazdı.

Belemtürk gazetesinin bu haber ile ilgili düşüncelerini sorduğu Resul Tapmaz, ” Bu geçmişte yaptığımız hizmetlerin karşılığı olarak vatandaşlarımızın şahsıma gösterdiği güzel bir teveccühdür. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim gönül bağımız onlarla hala devam ediyor. Eylül ayına kadar çocuklarıma ve aileme bol zaman ayırmaya devam edeceğim. Eylül ayından sonra vatandaşlarımıza başka alanlarda hizmet vermeye devam edeceğim” sözlerine yer verererek, siyasete tekrar dönmeyeceğini yineledi.

https://www.belemturktv.com

. Towntalk
remove_red_eye296

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur