Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA 4 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA İSTİSMAR

Hashtag

Belçika’nın başkenti Brüksel’de Türk göçmen nüfusunun yoğun olduğu Schaerbeek'te 4 yaşındaki bir kız çocuğu tecavüze uğradığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı. Kız çocuğunun okulunun önünde bugün protestolar düzenlendi.

Uzmanlar çocuğun vücudunda yara olduğunu doğrularken olayın Josaphat Sokağındaki 1 numaralı bölge okulunda gerçekleştiği öğrenildi.

Aileyi ve çocuğu koruma amaçlı kimliği gizli tutulan anne, 25 Nisan Perşembe günü çocuğunu okuldan almaya gittiğinde kızının çamaşırında lekelerinin olduğunu fark etti. Çocuğun ailesi polise başvurdu.

Soruşturma başlatılan olayda çocuğun cinsel istismara uğradığından şüpheleniliyor.

Yetkililer, Saint-Pierre Hastanesi’ne kaldırılan çocukla ilgili soruşturmaya zarar vermemesi adına detaylı bilgi vermedi.

Afrika kökenli olduğu öğrenilen kız çocuğunun okulunun önünde yapılan protestolara destek veren kızın yakınları, okul yönetiminin olayla ilgili şu ana kadar açıklama yapmamalarını eleştirdi.

Euronews muhabiri Gülsüm Alan'a konuşan bir protestocu, "Kim yaptıysa bulsunlar biz de çocuklarımızı rahat bir şekilde okula gönderelim. Aksi halde bu şekilde çocuklarımızı okula gönderemeyiz." dedi.

. Towntalk
remove_red_eye403

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur