Hashtag
Oudenaarde Ensar Camii, haftasonu görkemli bir tören ile açıldı. Camii yönetimi tarafından kısa bir süre önce satın alınan ve yapımına büyük emek harcanan Oudenaarde Ensar Camii’nin açılışına ilgi yoğun oldu. Başta Din İşleri Müşaviri Abdullah Gümüşsoy, Belçika Federal Milletvekili ve Open Vld’nin adayı Veli Yüksel, Oudenaarde Belediye Başkanı Marnic De Meulemeester, Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu Metin Ergin, Ensar Camii Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Yıldırım beraber kurdela keserek açılış yaptılar.
Yıldırım: ‘‘Cemaatimize teşekkür ederim’’
Törende duygulu bir konuşma yapan Ensar Camii Yönetin Kurulu Başkanı Özcan Yıldırım, emeği geçenlere teşekkür ederek, ‘‘Caminin yapımında gönüllü hizmet eden cemaatimize teşekkür ediyorum. Anlatacak çok şey var ama şu an mümkün değil’’ dedi.
Din İşleri Müşaviri Abdullah Gümüşsoy, anlamlı bir günde birlikte olduklarını söyleyerek, ‘‘Camilerimiz, birlik ve beraberliğimiz için önemli yerler. Ensar Cami’nin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.
http://www.belturkhaber.be
Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.
Hesap oluştur