Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Brüksel'de Yahudi Müzesi'nde İftar Yemeği

Hashtag

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bundan 5 yıl önce 4 kişinin silahlı saldırı sonucu öldürüldüğü Yahudi Müzesi'nde iftar verildi. Saldırı kurbanlarının anıldığı iftar yemeğine iş insanı, siyasetci ve diplomatların bulunduğu yaklaşık 250 kişi katıldı. Aralarında Amerika Birleşik Devletleri'nin Belçika Büyükelçisi Ronald Gidwitz de vardı. Euronews'e konuşan Ronald Gidwitz "Müslümanları ve Yahudi toplumlarını bir arada olmayı başardıkları için burada tebrik etmek istiyorum. Barış içinde, huzur içinde birlikte yaşamanın mümkün olduğunu gösteriyorlar." dedi.

Dünyaya önemli bir mesaj vermek istediklerini belirten Yahudi Müzesi Direktörü Pascale Falek Alhadeff ise "Bu etkinlik bizim için çok önemli, farklı kültürlerden insanların kaynaşmasını sağlıyor. Birlikte yaşama dair bu önemli bir mesaj içeriyor. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz". ifadelerine yer verdi.

. Towntalk
remove_red_eye191

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur