Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA SCOOTER KAZASI CAN ALDI !!!

Hashtag

Belçika’nın başkenti Brüksel’de 41 yaşındaki bir vatandaş, elektirkle çalışan scooter’dan düşerek hayatını kaybettiği bildirildi.

Vrt NWS’ta yer alan habere göre, geçtiğimiz ay gerçekleşen ölümlü elektrikli scooter kazasının deyatları henüz yeni ortaya çıktı.

Gemtiğimiz ay 16 nisan da gerçekleşen olayda 41 yaşındaki scooter kullanıcısı düşerek ağır şekilde yaralandı, hastaneye kaldırılan yaralı, yapılan tüm müdahelelere ragmen yaşamını kaybetti.

Kaza ile ilgili acil soruşturma ve araştırma başlatan savcılık, adamın kaza yaptığı sokak kameralarını inceleyerek, adamın elektrikli scooter’dan düşerek ağır yaralandığını ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiğini açıkladı.

Yaşanan ölümlü kaza sonrası açıklama yapan Brüksel bölgesindeki doktorlar, elektrikli scooter kullanımı sırasında yaşanan kazalar nedeniyle kafa travması ve düşmeye bağlı kırık vakalarının artışına dikkat çekildi.

Ayrıca, elektrikli scooter kullanmak için Brüksel altyapısının uygun olmadığı belirtilen açıklamada, hastane yetkilileri vatandaşların kask kullanmalarını tavsiye ederek, bu tedbir uygulasıyla yaralanmaların azalacağına dikkat çekildi.

https://www.belemturktv.com

. Towntalk
remove_red_eye1562

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur