Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA 55 MİLYON DOLARLIK İKRAMİYE

Hashtag

Kanada'nın Whitby şehrinde Dwayne Williams isimli talihli Lotto Max çekilişinden 55 milyon dolarlık ikramiye kazandı.

Williams ayrıca karısıyla genellikle ikramiye 25 milyon doların üzerine çıktığında piyango oynadığını ve her zaman sayıları rastgele seçtiklerini söyledi. 'OLG Piyango Uygulaması'nda biletini taratarak kontrol ettiğinde '55 milyon dolar kazandınız' mesajını gördüğünü ve büyük şok yaşadığını söyleyen Williams, "Çığlık atmaya başladık ve haberi karımla paylaşmak için yukarı koştuk. Yere düştüm ve hepimiz birbirimizin üstüne yığılarak kutladık" ifadelerini kullandı.

Williams, bileti taradıktan sonra internet sitesinden de 'milyon kere' kontrol ettiğini, çünkü inanamadığını söyleyerek, "Bugüne kadar kazandığım tek şey, 9 yaşındayken sınıfta iyi bir öğrenci olduğum için bana verilen bir kitaptı" dedi.

35 yaşında evli, iki çocuk babası olan Dwayne Williams, 5 Nisan çekilişinden bir gün sonra büyük ikramiyeyi kazanan olduğunu bilmesine rağmen, ikramiyeyi almaya gitmemişti. Gizemli olmaya çalışmadığını, şokun etkisinde olduğunu ve durumun gerçekliğini algılamaya çalışmakla meşgul olduğunu söyleyen Williams, "Bekledim çünkü gerçekten çok büyük bir değişiklikti. Sadece benim için değil ailem için de öyleydi. Bunların hepsini düşünmek zorunda kaldım" dedi

Williams, yazılım ve uygulama geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir teknoloji şirketinin girişimcisi olarak çalışıyor. İşine yatırım yapmayı ve çalışmaya devam etmeyi planladığını söyleyen Williams, "Çocuklarımın babalarının normal bir rutine katılıp, üretken olduğunu görmeleri çok önemli" dedi.

Ayrıca lüks otomobillere hayran olduğunu ve seyahat etmek için zaman ayırmak istediğini söyleyen Williams, "Tüm Avrupa'yı, kaleleri ve müzeleri deneyimleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

. Towntalk
remove_red_eye369

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur