Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KANADA'DA ÇOCUKLARDAN KENDİLERİNİ UYARAN KADINA SALDIRI

Hashtag

Olay, Kanada'nın Saskatoon kentinde yer alan Pleasant Hill Parkı'nda yerel saat ile 19:00'da meydana geldi. Parkta bulunan bir grup çocuk, buzdolabı taşıyan bir adama sözlü hakarette bulunmaları; adama 'taş ve sopa' atmaları üzerine kendilerini ikaz eden kadını darp etti. Amatör kameralarca kaydedilen görüntülerde, çocukların, kadının üstüne koşarak tekme ve yumruk attıkları görüldü.

Yerel medya, darp edilen Bonnie Halcrow'un, "Adama taş ve sopalar atıyorlardı. Onlara durmalarını, bunun kabul edilemez olduğunu söyledim. Bana saldırdılar. Kaçabilirdim, ancak kızım onlardan daha hızlı koşamazdı. O anlarda tek düşünebildiğim; 'Umarım kızım iyidir' oldu" dediği belirtildi. Ayrıca, kadının vücudundaki birçok bölgede kesikler ve morluklar olduğu duyuruldu.

Polisin olaya dair inceleme başlattığı belirtildi.

"BİRBİRLERİNİ ÖRNEK ALIYORLAR"

Toronto'da bulunan York Üniversitesi'nde araştırma yapan Prof. Debra Repler'in, "Bir çocuk saldırgan bir eylemde bulunduğunda, diğerleri de onu örnek alarak takip ediyor. Bu da ilk saldıran çocuğun daha saldırgan ve heyecanlı olmasını sağlıyor. Ancak, grupça hareket ettikleri için 'mantık dışı' davranışlar sergileyebiliyorlar" dediği belirtildi.

. Towntalk
chat_bubble_outline1
remove_red_eye675

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Simdi York universtesi çocukları psikolojik yonden ele almista cezasız mi kalacaklar ......saldirmay bilen cocuk ceza almayida hak etmeli.