Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

KİLİM MOBİLYA YENİ ÜRÜNLERİYLE KANADA'DA

Hashtag

Kilim Mobilya, Kanada'da 57. kez düzenlenen Canadian Furniture Show 2019'a katıldı.

Fuar kapsamında tasarım ağırlıklı ürünlerini dünyanın farklı noktalarından gelen sektör temsilcileriyle buluşturma imkanı bulan Kilim Mobilya, önemli iş birliklerine imza attı.

Türkiye mobilya sektörünün önemli temsilcilerinden Kilim Mobilya, Canadian Furniture Show 2019'a katıldı. Bu yıl 57. kez düzenlenen fuar yoğun katılım ile dikkat çekti.

Kanada'dan çok sayıda ziyaretçiye Türk mobilyasını tanıtma fırsatı yakalayan Kilim Mobilya, bu sayede önemli iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Yeni ürünlerini Kanada ve Kanada üzerinden Amerika pazarına tanıtma fırsatı bulan Kilim Mobilya, yeni nesil tasarımlarıyla katılımcılardan tam not aldı.

Kilim Mobilya Genel Müdürü Cihat Şahin, "Kanada'da yeni bir pazar oluşturmanın ve daha önce ihracat yapmadığımız bir ülkeyi daha portföyümüze katmanın çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bunun yanı sıra ABD'den de çok sayıda katılımcı fuara geldi. Kilim olarak ABD pazarından da yerimizi alıp, ABD'ye yaptığımız mevcut ihracatımızı daha da kuvvetlendirmek niyetindeyiz" dedi.

. Towntalk
remove_red_eye265

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur