Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Gent Daltonschool De Lotus İlkokulu’nda Türk Öğrencilerin Yıl Sonu Gösterisi

Hashtag

Belçika’nın Gent şehri Grensstraat 202 adresinde bulunan Daltonschool De Lotus İlk okulunda okul saatleri sonrasında düzenlenen Türkçe derslerinin yıl sonu gösterisi çok güzel renkli görüntülere neden oldu.

Aynı okulda 6 yıldır öğretmen olarak çalışan Reyhan Kızılmeşe’nin gayreti ile hayat bulan projesinin yıl sonu gösterisine katılan Anvers Başkonsolosu Metin Ergin, Müşteşar Sezi Anaç Ersoy, Milli Eğitim Müşavirliği Koordinatör Öğretmen Ali Özgür ve öğrenci velileri tarafından büyük ilgi ile izlendi ve öğrencilerin gösterileri sık sık alkışlandı.

Başkonsolos Metin Ergin, “Bir çocuk için dil, onun sosyal bir kişi olmasını sağlayan, kendisini kontrol ve takip ettirebilen, düşüncelerini, duygularını ve davranışlarını ifade etmesini adım adım geliştiren ve kendini güvende hissetmesine yardımcı olan bir davranış türüdür. Dil çocuğun kendisini anlatabilmesini sağlar ve ona birey olma yolundaki ilk adımını attırır. Çocuk anadiliyle kimlik kazanır, kültür edinir ve toplumsallaşır. Ayrıca, anadili aracılığıyla ilk toplumsal kuralları kavrar, çevresi ile ilişki kurar. Bu noktada anadiline ve anadili eğitimini verecek kişilere büyük bir görev düşer.” diyerek, Türkçe öğretmeni Reyhan Kızılmeşe’yi ve öğrencileri kutladıktan sonra, desteğinden dolayı okul müdürü Lotstevens’a teşekkür etti.

. Towntalk
remove_red_eye337

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur