Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

GENÇLERE YARDIM İÇİN YARIŞTILAR

Hashtag

Belçika’da yaşayan bir grup Türk, Türkiye’deki gençler için Brüksel'de müzayede gecesi düzenlediler

Düzenlenen müzayede gecesine başta Avrupa Birliği Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, Türkiyenin Brüksel Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü, Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, CHP Avrupa Birliği Temsilcisi Kader Sevinç, Tösed onursal Başkanı Yılmaz Özcan, Tösed başkanı Melih Kızavul, olmak üzere çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Gençler için müzayede gecesinin açılışında bir konuşma gerçekleştiren organizatörlerden Gizem  Pideci," Hepimiz Belçika'da yaşıyoruz,gelirimiz, düzenimiz, sosyal alanımız burada ama köklerimiz Türkiye'de. Türkiye’de bizden daha az şanslı olan gençler için harekete geçelim istedik.Bu akşam köklerimizin geleceği olan gençlerimiz için çalışan beş tane sivil toplum kuruluşuna kaynak yaratamak için buradayız. Düzenleyeceğimiz bu müzayede gecesinde, bir yandan da, eğlenelim ve birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız olsun." diye konuştu.

Organizatörlerden Işıl Ergenç ise,Türkiye'de gençler için çalışan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD),Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG),Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Boğaziçi Üniversitesi Burs Fonu, ODTÜ Burs Fonu'nun çalışmaları hakkında davetlileri bilgilendirdi.Gençler için Müzayede Gecesi'nin sunuculuğunu başarılı ses sanatçısı ve proğram yapımcısı Kenan Erer üstlendi.

Gençler için Müzayede Gecesi'nde 20 teklif yapıldı. Bu teklifler müzayedede açık arttırma usulüyle satışa sunuldu. Teklifi sunan ile teklifi müzayede sonunda satın alan arasında herhangi bir para alışverişi olmayacak.Teklif için, yapılan açık arttırma sonucunda belirlenen en yüksek miktarı satın alan kişi listeden seçeceği sivil toplum kuruluşunun hesabına bağış olarak gönderecek. Müzayeye sunulan teklifler arasında İki günlük TISE aktivitesi, Gençlere AB turu, Brüksel büyükelçilik konutunda Büyükelçi Zeki Levent Gümrükçü ve büyükelçilik mesnsuplarıyla özel bir akşam yemeği,Golf 101-Temel eğitimi,Astrolojik danışmanlık, Kader Sevinç'in imzalı ; şiir kitabı ve Nehirler boyu yalnızlık albümünü,Avrupa tarihi müzesi gezisi,Cafe Europa'da yemek ve Türk kahvesi ,kişiye özel mini konser, davetlilerden yoğun ilgi gördü. Müzayede sonuda davetliler sunulan 20 teklifi 6 bin 410 euro karşılığıında satın aldılar.

. Towntalk
remove_red_eye187

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur