Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA MEZUNİYET HEYECANI

Hashtag

Avrupa'nın en güzide eğitim kurumlarından biri olan, Belçika İbn-i Sina Enstitüsü, İmam Hatip Lisesi mezuniyet töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti.

2018-2019 öğretim yılında 52 öğrenci, eğitimlerini tamamladı ve başarıyla mezun olarak diplomalarını aldı.

Avrupa'nın ilk imam hatip lisesi olan Belçika İbn-i Sina Enstitüsü, İmam Hatip Lisesi dördüncü mezunlarını verdi. Belçika'da 8 yıldır faaliyette olan okul, Belçika'nın Mons şehrinde bulunuyor.

20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu bir okul binasının 1989'da alınıp gerekli tamiratın ardından önce İbn-i Sina İslami İlimler Enstitüsü'ne, 2012'de de aynı adla yatılı kız imam hatip lisesine dönüştürülmesinin ardından, dördüncü nesil mezun oldu.

4 yıllık eğitimin ardından 52 öğrenci, Avrupa'nın ilk imam hatip lisesi olma özelliği taşıyan Belçika İbn-i Sina Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun oldu.

Bu sene mezun olan öğrenciler için okul bahçesinde yapılan törene; öğrencilerin ailelerinin yanı sıra Türkiye'nin Brüksel Konsolosluğu yetkilileri ve diğer davetliler katıldı.

. Towntalk
remove_red_eye316

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur