Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

HALİL EROL CİNAYETİ AYDINLANDI !

Hashtag

Tam 9 yıldır aydınlatılamayan ve cesedinin bazı parçaları bulunamayan Halil Erol ciyanetinde daha önce aralarında eski eşi de dahil bir çok kişi gözaltına almış ve ancak sonradan serbest bırakmıştı.

Polis Meppel şehrinde yakalanan 42 yaşındaki zanlının uzun soluklu bir adli tıp çalışması sonucunda elde edilen deliller ışığında yakalandığını açıkladı. Bu yakalanma ile cinayetin 9 senenin ardından aydınlatılması bekleniyor.

Halil Erol cinayeti:

6 Şubat 2010´da eski eşinde kalan dizüstü bilgisayarını almak üzere Steenwijk şehrine gelen Halil Erol, evden ayrıldıktan sonra kayıplara karışır. Bir gün sonra eski eşi Halil´in telefonundan Zevenaar şehrinden aranır, ancak eşi telefonu duymadığından almaz. Sonrasında aylarca kendisinden haber alınamaz. Halil´e ait araba ise bir ay sonra Groningen şehri Haren beldesinde park yerinde yanmış olarak bulunur. Bu tarihten 3 ay sonra ise Halil Erol´a ait olduğu belirlenen ceset parçaları Steenwijk yakınlarındaki nehirde bulundu. Çevrede yapılan aramalarda diğer parçalanmış ceset parçaları bulundu. Ceset parçalarının farklı ve uzak bölgelerde bulunması poliste soru işaretleri oluştururken, cinayetin boyutunu da ortaya koyuyor.

. Towntalk
remove_red_eye531

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur