Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

VEFAT DUYURUSU

Hashtag

Vefat ve Başsağlığı/ Condolences.

TALL ve ATASC derneğimizin yönetim kurulu üyeliğini yıllarca yapmış, TALL Chapterımızın kurucularından ve vazgeçilmez Saymanı, Türk Amerikan toplumumuzun mihenk taşlarından Asuman Tabak Yilmaz’ın biricik eşi, sevgili Didem Yilmaz McCollum ve Kerem Yılmaz’ın babaları, Max Aydın, Sam Arda, Ethan ve Emma’nın dedeleri, Brady McCollum ve Julia Yılmaz’ın kayınpederleri çok sevdiğimiz Deniz Yılmaz abimizi bir kalp krizi sonucunda kayıp etmiş bulunuyoruz.

Çok üzgünüz 😭

Başta TALL ve ATASC yönetim kurulları ve ailesi olarak sevgili Asuman’a, Didem’e, Kerem’e, Brady’e, Julia’ya ve tüm Yılmaz ailelerine, bütün sevenlerine başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.

Deniz Yılmaz; Boğaziçi Üniversitesi mezunu olup toplumumuzun Deniz abisi, Deniz hocası idi. Kendisini hep pozitif kişiliği, iyilikseverliği, ve her daim gülen yüzüyle hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.

Merhumun Cenazesi 19 Haziran Çarşamba Orange County, CA ‘da camideki duanın ardından kaldırılacaktır. Detaylar aşağıda verilmiştir. Siz toplumumuzu ve üyelerimizi bilgilendirmek istedik.

TALL, ATASC family as well as the Turkish American community in So Cal are extending their condolences to our dear Board of Director Mrs Asuman Tabak Yilmaz on her dearest husband Deniz Yilmaz’s passing away. We lost Deniz abi on a brutal heart attack.

We share Yilmaz family’s pain and sorrow. It’s a huge loss for our community and his beloved family. We share their pain. May God Rest him In Peace 🙏

The funeral will take place in Orange County, CA.

Here is where Deniz abi will be laid to rest this coming Wednesday, June 19th. There will be a prayer at the Orange County Islamic Foundation (23581 Madero #101, Mission Viejo, CA 92691) at 1:15pm. After the prayer, Deniz abi will be laid to rest at El Toro Memorial Park, 25751 Trabuco Rd, Lake Forest, CA 92630. Services will begin at 3:30pm.

Our community is invited to prayers and funeral.

ATASC - TALL

. Towntalk
remove_red_eye1206

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur