Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

AMERİKA'DA YASA DIŞI GÖÇMENLERE EHLİYET VERİLİYOR !!!

Hashtag

Başkan Donald Trump’ın yasadışı göçmenlere yönelik politikaları ülke genelinde etkisini gösterse de, yasadışı göçmenleri tanıyan 12 ayrı eyalet statülerine bakmadan kaçak durumda yaşayan bu kişilere ehliyet ve eyalet kimliği sağlıyor.

Federal yönetimin yasadışı göçmenlere karşı başlattığı tutuklama, sınır dışı edilme gibi yöntemlerin aksine bu 12 eyalet yasadışı göçmenlere karşı bir ayrımcılık politikası uygulamıyor.

California, Colorado Connecticut, Delaware, Hawaii, Illinois, Maryland, New Mexico, Nevada, Utah, Vermont, Washington ve District of Columbia eyaletlerinde yaşayan yasadışı göçmenler herhangi bir Amerikan vatandaşı ya da ülkede yasal statüyle yaşayan diğer kişiler gibi ehliyet alabiliyor.

Kaynak: https://www.amerikaninsesi.com/a/new-york-ta-yasadisi-gocmenler-ehliyet-alabilecek/4963796.html

. Towntalk
chat_bubble_outline2
remove_red_eye2012

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur

Yalan! Ben kazandigim halde vermediler, resmi Yatirimci vizemi aldiktan sonra ehliyetimi verdiler Los Angeles’te!!!!

Ibrahim Yildirim bey cunku sizin resmi girisiniz var. sizin basvurdugunuz ehliyetle kacaklarin basvurdugu ehliyet farkli. Siz kacaklarin ehliyetine basvuramazsiniz. Onlarda sizin aldiginiz ehliyete.

Onlarin basvurdugu ehliyet losanglesda ab60 diye geciyor. Sadece coliforniada surebilirler.