Hashtag
Real Midnight Express In Gilbert, Arizona! Never forget 2012 Be Aware of Dangers, Racism...
Nerden baslayacagim bilmiyorum ama bu yasadiklarimi, bana ve iki cocuguma Arizona’da yasattiklarini, insan haklari ihlalleri, hakaret bana ve ulkemize, insanlarimiza bakislarini ve hayatimiza kast edilecegi hissi veren tehditleri siz genclerle paylasmak zorundayim. Ki distan yuzeysel gorunumlu guzelliklerin bir anda Midnight Express Filmini aratmayacak bir sekle nasil “Amerikadaki Asiri Sagci Irkci Beyazlar” tarafindan kabusa donusebildigini sizler de ogrenin, bilin ve farkinda olup burada yasadiginiz yerleri Secin.
Olaylar nasil basladi, gelisti ve sonuclandi?
2004’te NYITde okulda bir kadinla tanistim. 2005 te masterim bitti onunla beraber istanbula tasindik. Olmadi, beraber bu sefer Gilbert, Arizona’ya onun eyaletine tasinip evlendik.
Ilk cocugumuz Emre 2007’de dogdu, Ayla da 2008’de. Garip seyler olmaya basladi detaya gerek yok. Bir gun eve geldim ve bombos buldum. Sadece benim esyalari disinda cocuklar ve herseyi gotur yeri. 2-3 ay icinde 2009 da bosandik. Mahkeme 50-50 velayet hakki verdi esit olarak ikimize de. Fakat karsi taraf beni sinir disi ettirmeyi kafasina koymus surekli mahkemeden aleyhime birseyler cikartabilmek icin olmadik yalan dolan iftiralarla dava acmaya basladi. Bunlarin detaylarini teker teker yazacagim. Butun Turk ve hatta diger Azeri, Kibris, Turkmen vs Kazak kardeslerimizin de Turkce okuma yazma bilenlerin bu buyuk irkciliga karsi tetikte olmasini isterim. Ben butun bu iftira yalan dolan, baski, santajlariyla ( hakimler, kamu gorevlileri vb buna dahil) 2 evladimdan 7 yildir ayri ve uzak biraktirildim. Ogluma beni unutmasi icin asiri dojda 5 yasindaki cocuga verilemeyecek uyusturucu verdiler hem doktorlar hem eski esim. Psikopatlarin ne kadar yakinimizda olduklarini bilmiyorsunuz. 3 yasindaki Kucuk kizima tecavuz ettigime varana kadar tehdit santaj ve biktirma taktikleri aldi eski esim Gilbert, Mesa ve cevresindeki seytanlasmis avukatlardan ve polis departmaninda beraber calistigi kisilerden. Fakat Ben yilmiyorum. San Francisco’ya tasindim daha dogrusu tehdit ettikleri icin beni Eger beni bir nevi kovmak (Gilbert hakimi, avukatim vs vs) iceri atacaklarini ve suc isnat etmenin kolay olacagini. Yani beni amerikan dusmani bir terorist mi dersiniz, sapik mi dersiniz hersey ile suclayip attirmak icin ellerinden geleni yaptilar. Detaylari daha yazmadim ama yazacagim Cunku hersey kayitli.
—- — —
Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.
Hesap oluşturBangkok Türk Konsolosluğu da ayni arkadaşlar. Çok yetersizler. Ayni sorun bende de var. Bipolar bozukluğu olduğunu düşündüğüm eşim ve.ablasi birlikte kizimi ve 8 aylik oğlumu gece bana uyku ilaci verip kaçirdilar. Bende Bangkok da hukuk mücadelesi veriyorum. Arkadaşlar butür konulari bir web sitesinde toparlayip dünyaya duyurmayi düşünüyorum. Ne dersiniz?
Ve burada herkes silahli. Kadinlar gidip cocuklari vuruyorlar. Teksasta iki ayri olayda gidip cocuklari oldurduler. Benim eski esim de bipolar burada gorulen cok ciddi bir psikolojik hastalik. Bosanir bosanmaz 3 adet silah aldi. Biliyorum ki zorlasaydim cok fazla mahkemede gidip beni veya cocuklari veya kendisini yok edecek. Hala bu risk var. Hakimler cok iyi biliyor ama burada hakimler adam degiller, polis ve savcilarla beraber akbaba gibi bekliyorlar ekmek cikmasi icin..