Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

Hasan Koyuncu başkanvekili oldu

Hashtag

Siyasi serüveni 2010 yılında başladıktan sonra, ilk kez katılığı 2014 yılındaki bölge seçimlerinde aldığı 4 bin 407 oyla Brüksel Parlamentosu’nun kapılarını aralayan Milletvekili Hasan Koyuncu, geçtiğimiz 26 Mayıs’ta düzenlenen seçimlerde 6 bin 368 oyla büyük bir başarıya imza atmıştı.

Bir önceki seçimlere kıyasla 1961 gibi bir farkla kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken Koyuncu, parlamentoya giren Türkler arasında en yüksek oyu alırken, seçilen 89 kişilik klasmanda 13.sırada yer almıştı.

Parlamentonun en önemli görevi

Seçim öncesi “Sorumluluk alma vakti” geldi diyerek bakanlık beklediğinin sinyalini veren ve ardından aldığı oylarla bakan olur gözüyle bakılan Hasan Koyuncu’ya bakanlık görevi verilmedi ancak Brüksel Bölge Parlamentosu’nun en önemli görevlerinden biri olan başkanvekilliği görevi verildi.

Bu önemli göreve layık görülen Koyuncu, henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmazken, seçmenlerinden aldığı oyların boşa gitmediği göstermiş oldu.

. Towntalk
remove_red_eye248

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur