Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BRÜKSEL'DE 65 BİN PARK YERİ YOK OLACAK !!!

Hashtag

Brüksel hükümeti, şehir içinde araba kullanımını azaltmak için kaldırım kenarlarındaki park yerlerini yok etmeyi planlıyor.

Konuya ilişkin Echo gazetesinde çıkan habere göre, başkent Brüksel’de 65 bin civarında park yerinin 2030 yılına kadar ortadan kaybolması beklenirken yeni bir fiyatlandırma politikasıyla, özel otoparklara geçişin teşvik edilmesinin amaçlandığı yazıldı.

Dinamik park yönetimi bölümünde, “Özellikle Brüksel Bölgesinin park alanını kamusal alan üzerindeki etkisini azaltma hedefini belirlemeli ve özel park yerine transferin teşvik edilmesini amaçlayan her türlü inisiyatife yol açılmalıdır” bilgisinin yer aldığını bildiren haberde, Brüksel’de 265 bin ciavrında olan park yerinin 2005 yılında 293 bin civarında olduğu hatırlatıldı.

Brüksel’de ortalama beş kişiye bir park yerinin düştüğü bildirilirken, Brüksel bölgesi tarafından yürütülen “Good Move” planıyla birlikte, özel otoparklarda yer kiralamayı daha cazip hale getirilmesi için çalışmaların yürütüldüğü vurgulandı.

https://www.yenivatan.be

. Towntalk
remove_red_eye345

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur