Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKALI TÜRK GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Hashtag

Belçika’nın Anvers şehrinde yaşayan 21 yaşındaki Gamze Boynuince, tatil için gittiği memleketi Kırşehir’in Çadırlı Hacıyusuf köyünde katıldığı bir sünnet düğününde havaya açılan bir maganda kurşununun kendisine isabet etmesi sonucu, kaldırıldığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı.

Anvers şehrinde Boyunince ailesini tanıyan kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, dün akşam Kırşehir’e bağlı Çadırlı Hacıyusuf köyünde meydana gelen olayda, sünnet düğünü sırasında havaya ateş açılması sonucu Gamze Boynuince (21) seken kurşunla yaralandı.

Yaşadığı Belçika’nın Anvers şehrinden tatil amaçlı Kırşehir’e geldiği öğrenilen 21 yaşındaki Gamze Boynuince, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

21 yaşındaki genç kızın maganda kurşunuyla hayatını kaybettiğinin duyulması Belçika’nın Anvers şehrinde büyük üzüntü ve şaşkınlık yarattı

Jandarma’nın olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirilirken, kurşunun hangi silahtan çıktığı araştırılıyor.

. Towntalk
remove_red_eye3492

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur