Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

2 KM KUYRUK OLUŞTU !

Hashtag

Kapıkule’de gurbetçilerin dönüş yolculuğu sürüyor! Kuyruk 2 kilometre...

Yaz tatillerini Türkiye'de geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönemeye başladı. Gurbetçilerin dönüşü nedeniyle Kapıkule Sınır Kapısı'nda uzun araç kuyrukları oluştu.

Öte yandan Edirne Valiliği sosyal medya hesabından şu sözlere yer verdi: “Gurbetçilerimizin yurt dışına çıkışlarında rahat etmeleri ve bekleme sürelerini uygun bir alanda geçirmeleri için yapılan küçük araç parkı uygulaması hayata geçti.

Valimiz Sayın Ekrem Canalp’in talimatı ile Kapıkule Sınır Kapısında 45 dönümlük alanda kurulan ve 1750 araç kapasitesine sahip parkta, girişte sıra numarası verilen gurbetçilerimiz işlemlerinin başlayacağı süre boyunca dinlenip, İnternet bağlantısı, tuvalet, çocuk oyun parkı, televizyon ve okuma köşesi gibi sosyal imkanlardan da ücretsiz olarak faydalanabilecekler.”

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü yetkilileri, resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından anbean sınır kapılarındaki trafik durumunu da paylaşmaya başladı. Böylece gurbetçi vatandaşların sınır kapılarındaki yoğunluk durumunu görüp ona göre daha boş ve akıcı olan gümrük kapılara yönlenmelerini sağlanılıyor. Yetkililer dönüş yolculuğunda daha çok Kapıkule kullanıldığı için diğer sınır kapılarını tercih etmeleri tavsiyesinde bulundu.

. Towntalk
remove_red_eye201

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur