Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA İKİ HAFTA YASAKLANDI !!!

Hashtag

Flaman Çevre Ajansı, Blaarmersen milli parkındaki yüzme platformunda yaptığı analiz ölçümlerinde su içinde mavi alglerin bulunduğunu gösteren sonuçlar elde etti. Bu nedenle Gent belediye meclisi 2 hafta Blaarmersen’de yüzme yasağı ilan etti

Blaarmeersen yüzme havuzu 14 gün boyunca kapalı olacak. Sutopu turnuvası gibi planlanan tüm su aktiviteleri iptal edildi. Yetkililer, bu durumun muhtemelen son haftalarda yaşanan sıcaklıklar nedeniyle sudaki oksijen eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyor.

Bakteri ve toksit içerdiği bilinen alglerin, gözlerde veya ciltte tahrişe neden olabileceği gibi, aynı zamanda baş ağrısı, mide ve bağırsak şikayetlerine de sebep olabileceği bildirildi. Ayrıca, alg bakterisi hayvanlarda sağlık sorunlarına yol açabiliyor.

Flaman Çevre Ajansı’nın yaptığı inceleme ve ölçümlerinde Mavi yeşil alglerin bulunduğu tespit edilen Blaarmersen’de 2 hafta yüzme yasağının zorunlu olarak uygulanağı bildirilirken, buna benzer olayın 2018 yılında gerçekleştiği açıklandı.

. Towntalk
remove_red_eye4013

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur