Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA POLİS KONTROLÜ FACİAYLA SONLANDI

Hashtag

Belçika’nın Liege şehrine bağlı Jupille belediyesinde Pazartesi sabahı bir araca yapılmak istenen polis kontrolü adeta faciaya dönüştü.

Olay, Pazartesi günü sabah saat 8.00’den kısa bir süre sonra, Vise sokağı sakininin, sokağında şüpheli bir aracın varlığını polisi arayarak bildirmesiyle başladı.

Şüpheli aracın bulunduğu yere gelen iki kişilik polis ekibi, aracın içinde sızmış vaziyette bulunan bir kişiyi kontrol etmek istedi ve prosedür gereği, bir polis memuru araca yaklaştı, diğeri ise geride kaldı.

Araca yakın olan polis memuru, alkol veya uyuşturucu etkisi altında olduğu tahmin edilen şüpheliyi aramak istediğinde, şüpheli şahıs aniden silahını çekti ve memurun kafasına ateş etti.

Geride kalan polis ise saldırıya karşılık vererek, şüpheli kişiyi ateş etti.

Daha önce esrar kaçakcılığı gibi suçlardan sabıkası bulunan şüpheli şahıs olay yerinde hayatını kaybederken, kafasına kurşun isabet eden 33 yaşındaki bir çocuk babası polis memurunun beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Yaşanan bu talihsiz olay Belçika’daki polis teşkilatını derinden üzerken, Pazartesi polis teşkilatı tarafından yapılması planlanan etkinlikler iptal edildi.

. Towntalk
remove_red_eye2087

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur