Hergün 10 binlerce Türk bu platformada buluşuyor.Paylaşım yapmak, İlan yayınlamak, ve Etkinlik oluşturmak için hemen Sende hemen Hesap oluştur

BELÇİKA'DA ÇATIDAN DÜŞEN ADAM FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Hashtag

Belçika’nın Gent şehri Sint-Amandsberg bölgesindeki Anmatrans isimli şirket binasının çatısından bir kişi düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

Dün öğleden sonra Sint-Amandsberg bölgesinde yer alan Anmatrans isimli Transport şirketinin sorumlusu, depo kısmına girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı.

Şirket sahibinin durumu polise ihbar etmesiyle olay yerine gelen polis ve savcılık, adamın hayatını kaybettiği depoda ve çevresinde araştırmalar yaptıktan sonra, hayatını kaybeden kişi üzerinde uzun süre inceleme yapıldı.

Belemtürk’ün olay yerinden aldığı bilgilere göre muhtemelen, adamın hırsızlık yapmak için çatıdan girmeye çalışırken dengesini kaybederek beton zemine düşüp hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Ölen kişinin kimliği hakkında bilgi vermeyen savcılık, bugün yaptığı açıklamada ölen kişinin hırsızlıktan sabıkalı olduğunu, gerçek ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra açıklanacağını duyurdu.

Konuyla ilgili aratışma ve soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

. Towntalk
remove_red_eye544

Bu kullanıcıya mesaj göndermek yada paylaşıma yorum yapmak için hesap oluştumanız gerekmektedir.

Hesap oluştur